Zusjes kees

HOW ABOUT KEES

BY-KEES staat voor puurheid, passie & beleving. Wij vinden het belangrijk dat al onze producten zo natuurlijk, biologisch en eerlijk mogelijk zijn. Wij willen jou graag een stukje beleving meegeven door onze sfeer, het interieur en de kwaliteit van onze producten. Wij geloven namelijk dat wanneer dit allemaal samenkomt , er een klein beetje magic ontstaat. And yes, we do think that we can give you that spark.

Koffie is onze passie en onze barista’s maken van elk kopje koffie iets bijzonders. Met veel plezier, liefde en aandacht maken wij voor jou je favoriete kopje koffie klaar. Is coffee not your cup of tea? Geen probleem, wij serveren ook verschillende soorten verse en losse thee. Wij maken lunchgerechtjes met een extra twist, wisselende homemade taarten en andere zoetigheden. Door de hele zaak staan lifestyle spulletjes die te koop zijn. Ook hebben wij verse juices en smoothies voor een goede aanvulling op je vitamines. Voor de liefhebbers onder ons kunnen wij hieraan ook nog een extra shot gezondheid toevoegen. Zoals een shot “Weerstand” of een “Energie Boost”.

lime

Plaats een titel

Heb je een dieet of allergie? Meld het ons en we gaan kijken wat we voor je kunnen betekenen. Mag je geen melk? Dan maken we toch een cappuccino of latte met soja- of kokosmelk? Glutenovergevoeligheid? We hebben verschillende glutenvrije gebakjes en gerechtjes. Ook suikervrij behoort tot de mogelijkheden. BY-KEES zou BY-KEES niet zijn als we je daarbij niet kunnen helpen. BY-KEES vindt gelijkheid en wederzijds vertrouwen belangrijk. Hoe kun je anders als team met elkaar samenwerken? Met enthousiasme en plezier staan wij elke dag voor jou klaar! Bij ons ben je elke dag welkom voor ontbijt, koffie of lunch. Maar ook om te studeren of te werken. We hebben Wi-Fi en op verschillende plekken stopcontacten. Heb je geen tijd om te blijven? Alles is ook voor take away. Alles kan BY-KEES. Een huiskamer in de stad, een plek waar jij je elk moment van de dag thuis voelt.

orange

Waar is kees?

BY-KEES bevindt zich aan de Vleesmarkt 10 te Heerenveen bij de gezellige cafétjes en restaurants midden in het centrum.