Bij KEES willen we een fijne plek creëren waar specialty koffie en gezonde voeding samenkomen. We streven naar groei, verbinding en bewustwording door een inspirerende ruimte te bieden waar mensen zich niet alleen voeden met voedzaam eten maar ook met positieve energie en geluksmomentjes. We geloven dat elke kop koffie en elke maaltijd een verhaal vertelt en we willen dat verhaal zo puur en eerlijk mogelijk maken. Betere keuzes maken is een rode draad in onze bedrijfsvoering. We werken samen met lokale boeren en biologische leveranciers die zich inzetten voor duurzame producten en diensten. Maar ook om de ingrediënten zo zuiver mogelijk te houden. Door verspilling te minimaliseren, afval te reduceren, afval te scheiden en herbruikbare materialen te gebruiken, streven we naar een positieve impact op het milieu.

We zetten ons in voor:

  • Een eerlijke keten van boer tot gast
  • Het tegengaan van voedselverspilling
  • Het scheiden van ons afval
  • Het gebruiken van herbruikbare materialen zoals bestekzakjes, kaarsjes en flessen
  • 100% gerecyclede materialen
  • Het gebruiken van water besparende kranen
  • Het gebruiken van natuurlijke schoonmaakmiddelen
  • Het gebruiken van papier van gerecyclede restpartijen, zoals onze menukaart
  • Duurzame togo verpakkingen
  • Biologisch, biodynamisch, fairtrade, direct trade, eerlijke producten
  • Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Het blijven voortborduren om elke keer weer betere keuzes te maken drijven ons om een positieve impact te maken op het milieu, de gezondheid van onze gasten, gemeenschap en de wereld om ons heen.